Синоним за Релаксација

ambient1Туристичкиот ски центар Пониква се наоѓа на надморска височина од 1.650 метри, приближно 20 км од Кочани, на Осоговските Планини, сместен во предел со густа шума и разновидна вегетација, се наоѓа туристичкиот центар Пониква.

Мотел – Ресторанот “Осоговски Конак” е сместен во реновирана стара воена зграда, која е соодветно адаптирана за престој со сите потребни подробности. Амбиентот во ресторанот е автентичен за Осоговијата и благодарение на прекрасниот македонски мелос и вкусните македонски јадења, богати со дивеч и разновидни специјалитети типични за овој предел. Поволната клима, чистиот воздух и природните убавини се одлична можност за одмор на телото и умот. Прошетките и моментите кои ќе ги имате тука ќе бидат незаборавни.

Разгледајте ја нашата веб страница за да се запознаете подетално со Мотел – Ресторанот “Осоговски Конак” и неговата околина. Ве очекуваме!

 

Најдобро место за одмор

Прекрасен Амбиент!

Прекрасен Амбиент!

Автентичниот македонски амбиент ќе ви овозможи да поминете незаборавни моменти исполнети со прекрасниот македонски мелос и со македонската трпеза.

Вкусни Јадења!

Вкусни Јадења!

Понудата на ресторанот е доста богата. Почнувајќи од сите видови чаеви и кафе, безалкохолни и алкохолни пијалоци, па се до најразличните специјалитети од дивеч.

Природна Убавина!

Природна Убавина!

Поволната клима, чистиот воздух и природните убавини се можност за одмор на телото и умот. Прошетките и моментите кои ќе ги имате тука ќе бидат незаборавни.

© 2016 Осоговски Конак. Сите права се задржани. Developed by techko.net